Var pasta

Varul pasta (var stins) este un material traditional folosit inca din antichitate. Produs mineral obtinut din rocile calcaroase este ideal pentru finisarea suprafetelor fiind ideal pentru fresca, pictura bisericeasca si restaurari ale monumentelor istorice si culturale.

Varul pasta produs de Calcarul Codlea este un produs natural, ecologic si ignifug. Avand o densitate mare, nu necesita aditivi, intaritori sau aracet. Poate fi aplicat cu usurinta pe peretii interiori si exteriori, fiind excelent pentru finisarea suprafetelor.

Totodata, varul pasta este ideal pentru dezinfectarea si igienizarea suprafetelor, protectia copacilor si bineinteles, pentru zugravirea caselor, anexelor, gardurilor, bordurilor, inclusiv pentru tratarea apei din fantani.

Cere ofertă

Avantajele varului

Natural: Varul este un produs de origine minerala obtinut din prelucrarea rocilor calcaroase.
Ecologic: Varul este prietenos cu mediul inconjurator si cu utilizatorii, nu contine substante toxice sau alergene. Nu necesita folosirea de aracet, aditivi sau alte substrante.
Sanatos: Folosind varul se obtine un mediu lipsit de ciuperci, mucegai. Aerul este proaspat si sanatos.
Ignifug: Varul este un produs neinflamabil.
Permeabilitate: Varul creeaza o mebrana permabila la vapori si lasa peretii sa respire.
Liant: Poate fi folosit ca liant pentru mortare, tencuieli, adezivi si vopsele.

Var pasta pentru restaurari

Varul pasta ramane in continuare un material natural ideal pentru zugraveli interioare si exterioare. Spatiile zugravite sau tencuite cu var miros a proaspat si a curat deoarece varul igienizeaza si protejeaza.

Nu intamplator varul pasta este alegerea celor care realizeaza fresca sau pictura bisericeasca. Totodata, varul este intens folosit pentru restaurarea monumentelor istorice.

Descopera mai multe utilizari ale varului

 

Contact Icon
Var pasta - produs ecologic traditional | Var pasta produs de Calcarul Codlea: natural, ecologic, traditional, sanatos - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles